DHA-A leader
DHA-A leader

Man schopt agent, komt vrij, steelt fiets

Den Helder – Een fietsendief is dinsdag op heterdaad betrapt, toen hij rond 11.35 uur vanuit een tuin aan de Marsdiepstraat een fiets weghaalde. Getuigen zagen dit en belden de politie, waardoor agenten met het opgegeven signalement vrij snel op de Lauwerszeestraat een 46-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats konden aanhouden.

De man had de fiets bij zich. Op Facebook laat de politie weten de getuigen dankbaar te zijn voor hun oplettendheid. De man was overigens maandagavond ook al door de politie aangehouden in verband met openbare dronkenschap. Bij deze aanhouding heeft hij naar een agent geschopt. De man is voor dit feit voor de nacht ingesloten en werd dinsdagmorgen na verhoor heengezonden.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468