DHA-A leader
DHA-A leader

Mannen met vuurwapen in trein, of toch niet?

Den Helder – De politie heeft maandagavond in Anna Paulowna een 24-jarige man uit Den Helder aangehouden wegens het voorhanden hebben van een wapen. Omstreeks 19.20 uur kreeg de politie melding van een getuige, dat er in de trein twee mannen zaten, van wie er een een vuurwapen bij zich zou hebben. De man met het wapen stapte uit de trein in Anna Paulowna en verdween het dorp in.

Op basis van het opgegeven signalement en de looprichting, kon de verdachte door de politie worden getraceerd. Hij probeerde er eerst vandoor te gaan, maar kon even verderop aangehouden worden. Hierbij werd hij door de politie onder schot gehouden.

De man bleek geen vuurwapen bij zich te hebben. De politie liet een diensthond ter plaatse komen. Het dier vond in een plantenbak een uitgeklapt mes. Er werd geen vuurwapen aangetroffen. De politie stelt een nader onderzoek in.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468