DHA-A leader
DHA-A leader

Op zoek naar getuigen vechtpartij

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij, afgelopen zondagochtend rond 4:00 uur op Willemsoord bij de Hachi Lounge in gebouw 51. Meerdere mensen zijn bij deze vechtpartij gewond geraakt. Zij hebben inmiddels aangifte gedaan.

Twee mannen van 21 en 25 jaar uit Den Helder zijn door de politie aangehouden. Hun rol bij de vechtpartij wordt onderzocht. Beide mannen zijn in verzekering gesteld en voorgeleid aan de Officier van Justitie. Zij zitten nog vast. De politie wil weten wat zich precies heeft afgespeeld in de uitgaansgelegenheid en kan niet uitsluiten dat er de komende tijd nog meerdere aanhoudingen plaatsvinden.

De recherche onderzoekt de zaak en is nog op zoek naar getuigen van deze vechtpartij die nog niet met de politie hebben gesproken. Heeft u iets gezien of weet u meer van dit incident, bel dan 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468