DHA-A leader
DHA-A leader

Suns verliezen eerste competitieduel

Den Helder – De basketballers van de Den Helder Suns zijn de competitie begonnen met een verwachte nederlaag. In Zwolle was Landstede met 87-47 te sterk.

De thuisploeg, die afgelopen donderdag nog de Supercup won, ging voortvarend van start en stond al snel met 17-4 voor. Na het eerste kwart was het 25-8 en halverwege 49-20. In de tweede helft kwamen de Suns er ook niet aan te pas. Via 67-33 na het derde kwart werd het 87-47.

Donderdag staat de eerste thuiswedstrijd op het programma, in sporthal Sportlaan komt dan Aris Leeuwarden op bezoek. Die wedstrijd begint om 19.30 uur.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

  1. James Meijer

    Het is wel duidelijk dat uw bericht alleen gebaseerd is op de tussenstanden die u door heeft gekregen, dit geeft dus geen goed beeld van de wedstrijd. Als toeschouwer bij de wedstrijd kan ik melden dat de eerste helft inderdaad wat “shaky” was, veel zenuwen bij een deel van de nog zeer jonge spelers zodat het verschil bij de rust tegen deze topper in de eredivisie 29 punten was. De 2e helft was een heel ander verhaal, deze werd verloren met maar 11 punten verschil en voor het grootste deel van deze 2e helft konden de Den Helder Suns gewoon opspelen tegen Landstede. Al met al geeft het resultaat van deze wedstrijd veel vertrouwen voor de toekomst, met name voor de 1e thuiswedstrijd tegen Aris Leeuwarden a.s. donderdag 12 oktober om 19.30 uur in Sporthal Sportlaan. KOMT ALLEN!!!

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468