DHA-A leader
DHA-A leader

Téte á Téte titel voor Michael van Asten

Den Helder – Afgelopen zaterdag 7 oktober is er bij jeu de boulesvereniging Entre Nous gestreden om het Helders kampioenschap Téte á Téte. Dat is een spelvorm waarin men één tegen één speelt. De titel ging naar Michael van Asten.

De wedstrijden begonnen om 10.30 uur en de spelers waren in de voorronden verdeeld in poules. Daarin vielen verrassende uitslagen te noteren. Kanshebbers voor de titel werden daarin uitgeschakeld. Na de voorrondes stonden Leo de Haas en Michael van Asten in de finale.

Het werd een spannende finale, die deels in de regen werd gespeeld. De spelers gaven elkaar weinig toe. Na zo’n uur spelen stond Leo de Haas met 11-10 voor en konden beide spelers de partij uitmaken. Twee verkeerd gespeelde boules van De Haas beslisten de partij in het voordeel van Van Asten, die trok de winst met 13-11 naar zich toe.

Derde werd verrassend, maar verdiend, Henk Loonstra. Hij won de strijd om deze plek met 13-12 van Wout de Wolf.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468