DHA-A leader
DHA-A leader

Twee gewonden bij aanrijding N9

Den Helder – Bij een aanrijding op de kruising van de N9 met de Schoolweg in Julianadorp zijn dinsdagochtend twee personen gewond geraakt. Zij moesten naar het ziekenhuis worden vervoerd voor verdere behandeling.

Het verkeersongeval vond rond 10.15 uur plaats, zo meldt de politie. Een 62-jarige vrouw van Texel reed op de Schoolweg en wilde de N9 oversteken om richting Den Helder te gaan. Hierbij zag zij een 26-jarige vrouw uit Den Helder over het hoofd, een botsing was het gevolg.

Er ontstond door de aanrijding grote schade aan beide voertuigen. Die zijn total loss zijn. Beide bestuurders zijn ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Het kruispunt en de N9 zijn enige tijd afgesloten geweest.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

  1. Frank

   Dat is één ding dat zeker is.
   De bestuurder van de kleine (Suzuki?) heeft van de klap géén verwonding opgelopen.
   Ze heeft er wel stevige spierpijn van overgehouden.

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468