DHA-A leader
DHA-A leader

Winst voor FC Den Helder en JVC

Den Helder – FC Den Helder heeft zondag met 5-1 gewonnen van Zeevogels. Patrick Beens scoorde vier keer. “Het wordt een eentonig verhaal, maar als het hele team 110% inzet levert kan onze spits excelleren. Patrick is superfit en momenteel niet af te stoppen”, aldus teammanger Richard Verhoef. De vijfde Helderse goal werd gemaakt door Kenny Gerssen.

HCSC heeft ook de tweede thuiswedstrijd verloren. Tegen OFC uit Oostzaan werd het 2-4. OFC is door deze overwinning de ongeslagen koploper in de derde klasse A. Volgende week moet HCSC op bezoek bij Hellas Sport uit Zaandam. Hellas is gedegradeerd uit de tweede klasse en heeft een geheel nieuw team.

In een vermakelijke wedstrijd deelden de veldvoetballers van Zeemacht en AGSV voor een plaats in de subtop de punten. Binnen de minuut, zonder dat Zeemacht de bal had aangeraakt, was het al raak na een terugspeelbal en een mistastende keeper. Na vijf minuten werd de gelijkmaker gemaakt door Maarten Deutekom van AGSV door een kopbal. Het werd uiteindelijk 3-3. “Deze wedstrijd kon alle kanten op, maar volgens mij hadden wij de betere kansen”, stelt coach Harald de Klerk.

JVC behaalde de eerste drie punten door in een thuiswedstrijd te winnen van DTS, 3-0. Volgende week kan de goede lijn doorgezet worden door te winnen van Zeevogels.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

  1. Hijneken

    Complimenten voor de fotograaf! Wat een práchtige foto! De donkere achtergrond met ondergaande zon en de mooi verlichte voorgrond waarop alle spelers en anderen goed zijn te zien.

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468