Home-Leaderb-1
Reageren

Elke bezoeker van Den Helder Actueel kan reageren op de geschreven artikelen. U hoeft zich daarvoor niet vooraf te registreren en uw reacties worden ook niet vooraf gecontroleerd. Er zijn echter wel enkele regels die wij hanteren, met betrekking tot de reactiemogelijkheid.

  • De eerste keer dat u reageert, wordt uw reactie ‘vastgehouden’. De reactie verschijnt pas op de site na goedkeuring door een medewerker van Den Helder Actueel. Zodra er eenmaal een reactie van u is goedgekeurd, worden volgende reacties (mits geplaatst met hetzelfde e-mailadres als afzender) automatisch geplaatst.
  • Als u reageert, gebruik dan altijd dezelfde naam en hetzelfde e-mailadres. Dit voorkomt verwarring en zorgt er bovendien voor dat uw reacties (zie hierboven) direct worden gepubliceerd. Als opvalt dat mensen in korte tijd veel verschillende namen gebruiken om te reageren, loopt u de kans dat uw reacties worden verwijderd.
  • Schelden, vloeken, iemand opzettelijk beledigen, laster, smaad, racistische opmerkingen, vergelijkingen met nazi-Duitsland, et cetera zijn niet toegestaan. Deze reacties zullen in het geheel worden verwijderd, u krijgt daar geen bericht van. In uitzonderlijke gevallen kan besloten worden tot het doen van aangifte. Mocht justitie informatie vragen over de afzender van een reactie, dan zal Den Helder Actueel deze informatie verstrekken.
  • Probeer uw reactie zo compleet mogelijk te maken. Schrijf dus niet drie keer achter elkaar een reactie op hetzelfde bericht, maar maak hier een geheel van. Dit geldt uiteraard niet indien u, na gereageerd te hebben, weer reageert op een andere reactie.
  • Het knippen en (als reactie) plakken van berichten uit andere media is niet toegestaan!
  • Personen die veelvuldig reageren, zonder directe noodzaak, zullen uiteindelijk worden uitgesloten van de mogelijkheid tot reageren. Denk hierbij aan het op vele berichten reageren met steeds dezelfde opmerking, een smiley of reclame. Dit zal uiteindelijk worden aangemerkt als SPAM.
  • Reclame maken via de reacties is niet toegestaan. Reacties waarin overduidelijk alleen maar wordt gereageerd om een bedrijf, website of dienst aan te prijzen, worden verwijderd.
  • Reacties die (voornamelijk) in HOOFDLETTERS zijn geschreven, worden verwijderd.

De redactie probeert in de gaten te houden of reacties voldoen aan bovenstaande voorwaarden, maar er zullen altijd reacties doorheen glippen. Mocht u van mening zijn dat een reactie niet geplaatst had mogen worden, laat het ons dan weten via e-mail en we kijken er alsnog naar. Aangezien de redactie niet 24 uur per dag bezet is, kan het een enkele keer voorkomen dat een reactie die niet aan de voorwaarden voldoet, pas na enkele uren wordt weggehaald.

Belangrijk
Wie naar aanleiding van reacties wordt aangemerkt als spammer of als gevolg van meerdere niet toegestane reacties wordt uitgesloten van de mogelijkheid tot reageren, maar daarna toch nog mogelijkheid ziet opnieuw misbruik te maken van de reactiemogelijkheid, kan de volledige toegang tot de site worden ontzegd. U krijgt hierover geen bericht, u weet zelf wel wanneer u fors over de schreef gaat. Wanneer deze zware maatregel eenmaal is toegepast, wordt deze niet meer ongedaan gemaakt!

Los van wat hierboven beschreven staat, behoudt de redactie zich het recht voor naar eigen inzicht en goedkeuring reacties te verwijderen of in te korten. Wie het niet eens is met een reactie of met het verwijderen van een reactie, neemt per e-mail contact op met de redactie (en dus niet door een nieuwe niet ter zake doende reactie te plaatsen!).