DHA-A leader
DHA-A leader

Dievegge pinpas gezocht

Wie herkent deze vrouw?

Wie herkent deze vrouw?

Den Helder – De politie heeft opnieuw beelden vrijgegeven, in de hoop op die manier de dader van een diefstal te vinden. Dit keer gaat het om een op vrijdag 27 juni (tussen 16.30 en 16.40 uur) gestolen portemonnee met pinpas van een 76-jarige vrouw uit Julianadorp.

Zij deed boodschappen in de Lidl supermarkt aan het Loopuytpark en toen zij af wilde rekenen kwam zij tot de ontdekking dat haar portemonnee niet meer in haar tas zat. Niet veel later bleek er gepind te zijn met het pasje wat in haar portemonnee zat, bij een geldautomaat op de Baljuwstraat in Den Helder.

De dader is vermoedelijk de vrouw die op de beelden staat. De politie wil graag met mensen in contact komen die haar herkennen of weten waar zij verblijft. Zij kunnen contact opnemen via bijgaand tipformulier of met de Opsporingstiplijn op 0800-6070.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

  1. Jowan

    Wat een rare berichtgeving, en nog gevaarlijk ook. In het bericht wordt vermeld dat het vermoedelijk om de vrouw op de foto gaat, er wordt dus niet gesproken van zekerheden of bewijs… maar de kop leuidt wel “Dievegge pinpas gezocht”. Dus gebasseerd op een vermoeden wordt deze vrouw als dievegge de sociale media ingejaagd??!! En als straks blijkt dat zij het niet gedaan heeft?? Of als ze door fanatieke burgers doodgeslagen wordt? Ik vind dit maar rare sensatiezoekkerij. Zelfs als zij werkelijk de dader blijkt te zijn is dit een afkeurenswaardige manier van berichtgeving. Schaam je Den Helder Actueel!

Reageren is niet meer mogelijk.