DHA-A leader
DHA-A leader

Gratis muffin voor voorbijgangers

Wie wil er een gratis muffin? (foto: Willem Melgerd).

Wie wil er een gratis muffin? (foto: Willem Melgerd).

Den Helder – Jongeren die muffins uitdeelden aan voorbijgangers, dat was vrijdag de meest in het oog springende activiteit rond Burendag bij het Leger des Heils, locatie Bij Bosshardt. Verder waren binnen cliënten aanwezig die een visje aten.

Hoewel vooraf aangekondigd als open activiteit voor iedereen, viel de drukte mee. Gefotografeerd mocht niemand, “vanwege de privacy”. Gelukkig hadden de muffin-uitdelers buiten minder moeite met de gevoelige plaat.

Foto: Willem Melgerd.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: