DHA-A leader
DHA-A leader

Huldiging Dorper van het jaar op 11 oktober

Wie wordt de opvolger van Albert Kisteman?

Wie wordt de opvolger van Albert Kisteman?

Julianadorp – Nog anderhalve week en dan wordt bekend wie de nieuwe Dorper van het jaar is. Valt de keuze op Mary Romar, Co Schilder of Joop van Zanten? Op zaterdag 11 oktober om 15.00 uur wordt het bekendgemaakt op het Loopuytpark.

De Dorper van het jaar verkiezing is in 2011 in het leven geroepen met als eerste Dorper van het jaar Piet Sieswerda, in 2012 was de eer aan Jan van Velzen en afgelopen jaar was dit Albert Kisteman.

Verenigingen, besturen, clubs en de inwoners van Julianadorp zijn dit jaar in de gelegenheid gesteld om een Dorper te nomineren die het verdient om de titel “Dorper van het jaar” te dragen. De Culturele Vereniging is erg blij met de vele voorgedragen Dorpers, die allen op zijn of haar manier door velen worden gewaardeerd, en wil iedereen bedanken die een nominatie heeft aangedragen. Vanaf maart 2015 kan er weer opnieuw voorgedragen worden.

Eigen tegel
Bij elke vereniging, club of bestuur is er wel iemand die het verdient om in het zonnetje te worden gezet voor zijn of haar inzet voor het dorp. Hierbij gaat het vooral om vrijwilligers die zich vrijblijvend en belangeloos hebben ingezet. De ‘Dorper van het jaar 2014” zal op dorpse wijze gehuldigd worden, waarbij een eigen tegel bij de muziektent onthuld wordt. De muzikale begeleiding komt van muziekvereniging Kunstzin. Meer informatie op www.deculturele.nl.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

Reageren is niet meer mogelijk.