DHA-A leader
DHA-A leader

Mega Holllandse meezingavond in Hotel Den Helder

Ook Blitzz aanwezig tijdens Mega Holllandse meezingavond in Hotel Den Helder (aangeleverde foto).Den Helder – De gezellige binnentuin van Hotel Den Helder is zaterdag 4 oktober het toneel van een Mega meezingavond met topartiesten van Helderse bodem: Mario Vanacker, Zanger Marinus, Gerda Baars, Stefan van Loon en de dames Angelique en Suzanne van de formatie Bl!tzz. Zij zorgen voor een onvergetelijke oerhollandse meezingavond voor jong en oud.

Niet alleen smartlappen en volksliedjes zullen uit de speakers galmen, maar ook nummers van Drukwerk, The Scene, De Dijk, Doe Maar, Peter Koelewijn en vele, vele anderen. De gezellige binnentuin zal worden omgetoverd toen een sfeervolle zaal met groot podium, professioneel licht en geluid, gezellige zitjes.

De avond wordt gepresenteerd door Jan de Boer, die op zijn eigen leuke wijze de eindjes aan elkaar zal praten tot één prachtig geheel. Kaarten voor deze avond kosten slechts zeven euro vijftig en zijn online te verkrijgen via epsproductions.nl en aan de balie Hotel Den Helder, Wienerhof, Vakantiexperts Arno en bij Snackbar De Slenk te Julianadorp. De zaal gaat op 4 oktober om 20.30 uur open.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: