DHA-A leader
DHA-A leader

Pop in de Kop volgeboekt

Pop in de Kop van 19 oktober volgeboekt (archieffoto).

Pop in de Kop van 19 oktober volgeboekt (archieffoto).

Den Helder – De Helderse muziekquiz Pop in de Kop blijft populair. De editie van 19 oktober is weer volgeboekt, zo liet de organisatie maandagavond aan de deelnemers weten. 41 Teams maken die zondag hun opwachting in Studio 62.

Die 41 betekent eigenlijk een team te veel, want de grens lag op veertig. “Maar we zetten er wel een tafeltje bij”, aldus de organisatie. De teams komen ook dit keer weer van heinde en verre en hebben bijzondere namen als “De B-kantjes”, “Lean en Mean”, “Achteraf weten we het ook niet” en ja, ook Linda, Joop & Jessica zijn van de partij.

Pop in de Kop bestaat sinds 2001 en wordt de laatste jaren georganiseerd door Wop van Eis, Henk Kikkert en Stephan Wegman. De editie van 19 oktober is alweer de 24e.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Lees ook: