DHA-A leader
DHA-A leader

Cafés organiseren weer de herfstbockbiertocht

Bockbiertocht weer in aantocht (archieffoto 2011).Den Helder – Ook dit najaar organiseren Hotel Café Woud, Café Pimpandoer, Café Klein Kras, Café Dupont, Barista Café Njoy, Maritieme Herbergh Neptunus en Biljart & Snookercentrum een herfst bockbierronde. Op zondag 26 oktober 2014 kunnen de enthousiaste deelnemers met hun Bockkaarten Den Helder rondfietsen langs de deelnemende horecabedrijven.

Bij ieder horecabedrijf krijgen de deelnemers op vertoon van hun Bockkaart een herfstbockbiertje en een hapje aangeboden. Elk café schenkt een andere bockbier, dus valt er van zeven verschillende drankjes te genieten.

De Bockkaarten kosten 15 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij de deelnemende horecabedrijven. Waar de kaart is aangekocht zal de ronde beginnen en eindigen, hier kan men de kaart weer inleveren om kans te maken op leuke prijzen! De ronde start zondag 26 oktober 2014 om 13:00 uur.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: