DHA-A leader
DHA-A leader

Urban Festival in Studio 62

Urban Festival in Studio 62 met Jayh Jawson(foto: Ilja Meefout).

Urban Festival in Studio 62 met Jayh Jawson(foto: Ilja Meefout).

Den Helder – Het belooft zaterdag 4 oktober een hele mooi nacht te worden. Dan vindt Urban Festival weer plaats in Studio 62. Het feest start om 22.00 uur en de line-up liegt er niet om.


“Een verrassend sterke line-up”, zo omschrijft organisator M.A.D. Entertainment het zelf. “Waar op de eerste editie in mei Gio de publiekstrekker was, kan er bij de tweede editie nauwelijks van één publiekstrekker gesproken worden met optredens van Jayh Jawson, DJ Waxfiend, DJ MBA en DJ Freddy Moreira”, aldus Avinash Oedai, een van de drie eigenaren van M.A.D. Entertainment. Daarnaast zijn er ook nog optredens van DJ Jerrel en de Tranga Beatz DJ’s Hotskillz, Strong en Riddimmaker.

“Deze sterke line up is te danken aan ons publiek dat massaal afkwam op de eerste editie van dit nieuwe concept. Dankzij hun support durven we nu wat meer risico te nemen”, vult Daniël Albers aan. “Ook de interesse vanuit het bedrijfsleven was doorslaggevend”, legt Marius Mahabir uit. “Met KiIljan installatietechniek, Wishal Schildersbedrijf, Svea en Grando Keukens hebben we weer fantastische sponsors. Zonder hun was het niet mogelijk geweest om een line up van dit formaat neer te zetten.”

Jayh Jawson
Jayh Jawson verschijnt rond middernacht op het podium. De carrière van deze veelzijdige zanger en producer zit behoorlijk in de lift. In het verleden was hij vooral bekend van de songs “Gymnastiek” en “Mijn Baby”. Tegenwoordig kennen we hem vooral van “Een hele mooie dag” en “Claimen”. Naast de getalenteerde zanger treden ook DJ Waxfiend, DJ MBA én DJ Freddy Moreira op. Waxfiend draait wekelijks de beste R&B en Hip Hop in de Melkweg als grondlegger van Encore. DJ MBA is ook geen onbekende in de urban scene. Hij maakte al veel succesvolle remixes, waaronder met Jayh Jawson. Tot, slot is DJ Freddy Moreira een rijzende ster in de urban scene. Zijn laatste mixtape werd in twee maanden tijd al ruim 70.000 keer beluisterd.

Kaarten voor Urban Festival zijn in de voorverkoop voor 12,50 euro per stuk verkrijgbaar bij DA Drogist van der Oord, VakantieXpert Arno, Bruna Schooten en Julianadorp, Studio 62 en op www.easyticket.nl. Kijk voor meer informatie en winacties op www.facebook.com/trangabeatz.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: