DHA-A leader
DHA-A leader

119 te snel over Doggersvaart

De politie heeft donderdag een snelheidscontrole gehouden op de Doggersvaart. Den Helder – De politie heeft donderdag een snelheidscontrole gehouden op de Doggersvaart. Tussen 09.40 en 12.40 uur passeerden 1089 voertuigen de controleplaats. In totaal reden 119 bestuurders te snel.

Ter plaatse geldt een maximumsnelheid van 50 kilometer per uur. De 119 snelle bestuurders maakten een overtredingspercentage van 11 De hoogst gemeten snelheid was 89 km/uur. De overtredingen werden fotografisch vastgelegd en de betrokken bestuurders krijgen een bekeuring thuisgestuurd.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

  1. jake

    Deze weg leent zich er ook voor je rijdt hier gauw te hard leg nog een paar snelheids drempels aan beter voor de burger iets slechter voor de staatskas

Reageren is niet meer mogelijk.