DHA-A leader
DHA-A leader

Kroftgeuzen huldigen medewerker Deka

Kroftgeuzen huldigen manager Deka (aangeleverde foto).Den Helder – Tijdens het 23e prinsenbal van Carnavalsgenootschap De Kroftgeuzen is de 1e verkoopmedewerker van DEKA supermarkt aan de Marsdiepstraat, Xander Hoog, in het zonnetje gezet. Uit handen van een bestuurslid ontving hij de jaaronderscheiding 2014-2015 van de Federatie Europesche Narren.

De Kroftgeuzen hebben gemeend dat Xander deze onderscheiding verdient voor de jarenlange sponsoring van de diverse kinderactiviteiten, zoals de JEVAK, Sinterklaas en kindercarnaval, welke in buurthuis de Kroft georganiseerd worden. Tijdens een druk bezocht prinsenbal, onder leiding van Prins Alex, kreeg Xander de bijbehorende medaille uitgereikt.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: