DHA-A leader
DHA-A leader

Man rijdt in op vrachtwagenchauffeur

Man rijdt in op vrachtwagenchauffeur (archieffoto, DHFOTO).Den Helder – Een 40-jarige vrachtwagenchauffeur uit Den Helder is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een incident op de IJzergietersweg. Een bestuurder van een personenauto reed recht op de man af.

Het slachtoffer had een vrachtwagencombinatie stilgezet om deze te kunnen lossen. Doordat aan de andere zijde van de weg een andere auto geparkeerd stond, was de doorgang geblokkeerd. De bestuurder van een donkergroene Renault Kangoo wilde passeren en toeterde.

Toen het slachtoffer doorging met lossen, besloot de bestuurder van de Renault om de combinatie aan de rechterzijde via de berm te passeren. Doordat de ruimte hier erg krap was, reed de man recht op het slachtoffer af. Deze had nauwelijks ruimte om zich in veiligheid te brengen. Hij werd geraakt door de buitenspiegel van de auto en liep verwondingen aan een knie op. De bestuurder van de auto reed na het incident door.

De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de automobilist.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: