DHA-A leader
DHA-A leader

Mannen gepakt voor hennepkwekerij in bedrijfspand

Mannen gepakt voor hennepkwekerij in bedrijfspand (DHFOTO).Den Helder – In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn rond 03.30 uur vier mannen aangehouden voor het vervaardigen van softdrugs. Dat heeft de politie zaterdag bekendgemaakt.

Er kwam een melding bij de politie binnen dat er mannen op het dak van een bedrijfspand aan de Bedrijfsweg waren gezien. Toen agenten ter plaatse kwamen wisten de mannen te vluchten.

Uit het pand hoorden de agenten geluiden en roken een sterke hennepgeur. In het pand troffen zij een hennepkwekerij met enkele duizenden planten aan. Tevens troffen zij vier verdachten in de leeftijd van 23, 27, 38 en 51 jaar uit Schiedam aan. De vier mannen zijn aangehouden en ingesloten. De hennepkwekerij is ontmanteld en de politie stelt een onderzoek in.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: