DHA-A leader
DHA-A leader

Controle Zanddijk: 109 overtredingen

De politie heeft donderdagmiddag een snelheidscontrole gehouden op de Zanddijk in Julianadorp.Julianadorp – De politie heeft donderdagmiddag een snelheidscontrole gehouden op de Zanddijk in Julianadorp. Tussen 15.10 en 18.15 uur passeerden 684 voertuigen de controleplaats, waar een maximum snelheid geldt van 50 kilometer per uur.

In totaal reden 109 bestuurders te snel. Dat is een overtredingspercentage van zestien. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 74 kilometer per uur. De overtredingen werden fotografisch vastgelegd. De betrokken bestuurders krijgen hun bekeuring thuisgestuurd.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

7 reacties

 1. deagobert

  Je moet ze pakken wanneer ze het meeste thuis zijn en wanneer er extra inkomens zijn . Denk daarbij aan eindejaarsuitkeringen 13de maand enz. Hetzelfde doen ze vaak in de Mei maand wanneer de vakantietoeslag gevangen wordt. En een ieder die daarmee geconfronteerd wordt, betaald wel,want niemand wil vast zitten tijdens de feestdagen. Ook geliefd , is dit soort actie’s uit te voeren tijdens geliefde voetbalwedstrijden.

 2. Pieter

  Altijd jammer dat ze op deze manier de staatskas moeten vullen. Op een manier die bijna achterbaks is te noemen. Maar dat is mijn mening.

  1. dagobert

   Ik weet wat nog achterbakser is. Te hard rijden op plaatsen waar het niet mag en dan als je gepakt wordt de politie achterbaks noemen.

Reageren is niet meer mogelijk.