DHA-A leader
DHA-A leader

Rijbewijs ingenomen van automobilist

De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een automobilist uit Breezand (archief, DHFOTO).Julianadorp – De politie heeft woensdag een 21-jarige Breezander aangehouden als verdachte van het rijden onder invloed. De aanhouding vond plaats op de Zanddijk in Julianadorp.

Surveillerende agenten controleerden de Breezander kort na middernacht op de Zanddijk, aangezien één van de koplampen van zijn auto defect was. In de auto roken de agenten een heftige henneplucht en lagen er de nodige resten van wiet. Verder vonden de agenten in de spullen van de verdachte een klein beetje wit poeder.

De verdachte heeft een bloedproef ondergaan en zijn rijbewijs is ingevorderd.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: