DHA-A leader
DHA-A leader

Voertuigbrand slaat over op seniorenwoning

Brand in het voertuig slaat over naar de woning (DHFOTO).Invalidenvoertuig volledig uitgebrand (DHFOTO).Den Helder – De brandweer rukte dinsdagavond uit voor een woningbrand. Het betrof een tussenwoning aan het Fregathof. Het korps ging met twee voertuigen ter plaatse, maar een was voldoende voor het blussen van het vuur. Kort na aankomst kon de brandweer al het sein ‘brand meester’ geven.

De alarmering kwam binnen als een voertuigbrand en dat bleek juist. Een invalidenwagen was in brand gevlogen en die stond vrijwel tegen de woning geparkeerd. Daardoor sloeg het vuur over naar de seniorenwoning.

Er is voor zover bekend niemand gewond geraakt. Het voertuig ging volledig verloren.

Foto: www.dhfoto.nl

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Lees ook: