DHA-A leader
DHA-A leader

Volop extra activiteiten op ijsbaan Beatrixstraat

Volop extra activiteiten op ijsbaan Beatrixstraat.Den Helder – De ijsbaan in de Beatrixstraat biedt de komende dinsdagen het podium aan enkele DJ’s. Verder is er deze week op speciaal verzoek schaatsen voor ouderen en worden volgende week enkele kortebaanwedstrijden gehouden.

Tijdens de dinsdagen 16, 23 en 30 december is het “DJ’S ON ICE” op de ijsbaan, met onder anderen Jamie Martin, Phundeluxe en de Lifters. De DJ’s vermaken de schaatsers en het publiek van 16.30 tot 21 uur.

Op verzoek van de oudere schaatsliefhebbers is er van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 december, van 08.00 tot 09.00 uur s’ morgens schaatsen voor ouderen. Het is op dit moment toegestaan eigen schaatsen te gebruiken, inclusief Noren, Friese doorlopers en alle andere schaatsen. Het is niet de bedoeling dat marathonschaatsers of hardrijders hiervoor komen opdraven, maar mensen die een 65+ tempo hebben en graag nog een uurtje willen schaatsen zijn van harte welkom. Natuurlijk zijn er ook huurschaatsen beschikbaar.

Kleuters
Op zondagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur is er weer het Kleuterschaatsen, voor de kleintjes een veilig moment om het schaatsen onder de knie te krijgen. Alleen kinderen tot en met 6 jaar zijn welkom.

Op maandag 22 en dinsdag 23 december zijn er schaatslessen voor kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 van de basisschool. Op woensdag 24 december zijn er kortebaanwedstrijden, van 09.00 tot 12.00 uur, speciaal voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Opgeven via de website: www.sportservicedenhelder.nl.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

  1. Bodelo

    Het is een ongelooflijk mooie ijsbaan! Ook al kan of wil je niet schaatsen ga dan toch eens een kijkje nemen. Het is gezellig bij de belendende horeca panden en je krijt er toch een beetje een winters gevoel van. Hier mogen wij trots op zijn!

Reageren is niet meer mogelijk.