DHA-A leader
DHA-A leader

Politie en Marechaussee samen onder een dak

De politie en de Koninklijke Marechaussee zitten vanaf komende week officieel samen in een gebouw (DHFOTO).Den Helder – De politie en de Koninklijke Marechaussee zitten vanaf komende week officieel samen in een gebouw. Het politiebureau aan de Bastiondreef is verbouwd en de feestelijke en officiële opening is woensdagmiddag.

De medewerkers van de brigade Noord-Holland van de Koninklijke Marechaussee en van het basisteam Den Helder van de politie werken al langere tijd intensief samen, zoals tijdens de gezamenlijke surveillancediensten. Nu beide diensten op één adres werken wordt deze samenwerking nog makkelijker, is de verwachting. Om het ‘samenwonen’ mogelijk te maken heeft het gebouw een verbouwing ondergaan.

Foto: www.dhfoto.nl

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

Reageren is niet meer mogelijk.