DHA-A leader
DHA-A leader

Turners Turnlust flink in de prijzen

Melanie Coesel liet de concurrentie ver achter zich in niveau 7 bij de jeugd (aangeleverde foto).Den Helder – Tijdens de districtskampioenschappen rhönradturnen, afgelopen zaterdag in Zaandam, zijn negen turnsters van CSJV Turnlust in de prijzen gevallen.

De turnsters turnden een driekamp, welke bestond uit een oefening in spiralen, sprong en rechtuit. In de niveaus 9 en 8 bij de jeugd werden respectievelijk Annalies Straatman en Kaylee Gatowinas kampioen. Bjork Groot eiste de titel op bij de junioren in niveau 8.

Melanie Coesel liet de concurrentie ver achter zich in niveau 7 bij de jeugd. Bij de junioren in dit niveau werd Larissa van Orselen kampioen, gevolgd door Amanda Vink, die de tweede plek voor zich opeiste. Bij niveau 6 was Kim van den Berg door een voortreffelijke sprong 0.15 punt te sterk voor haar clubgenote Dewi Lamsfus. Inge Lamboo turnde een prima wedstrijd en eindigde eveneens op de eerste plaats, met ruime voorsprong op de concurrentie. Mogelijk heeft ze zich geplaatst voor de NK in maart in Den Helder.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: