DHA-A leader
DHA-A leader

Nel Seykens wint derde ledentoernooi

Nel Seykens wint derde ledentoernooiDen Helder – Bij jeu de boulesvereniging Entre Nous is zaterdag het derde ledentoernooi gespeeld. De spelers waren verdeeld over twee poules. De gebruikelijke vier partijen werden gespeeld met verrassende uitslagen. Uiteindelijk werd Nel Seykens de dagwinnaar.

Seykens speelde de finale gekoppeld aan Herman Bakker en hun tegenstanders waren Leo de Haas en Jopie Mahieu. Het werd een enerverende finale met goed plaats- en tireerwerk. Tireren is een boule wegschieten om punten te halen of ruimte te maken.

De teams gaven elkaar weinig toe en het ging gelijk op. Na een uur spelen was de tussenstand 9-9. Twee slecht geplaatste boules werd het team Leo de Haas /Jopie Mahieu fataal. Bakker/Seykens profiteerden er onmiddellijk van en behaalden de benodigde 4 punten binnen om de finale met 13-9 te winnen. Op grond van eerdere resultaten werd Nel Seykens winnaar van dit toernooi gevolgd door Herman Bakker , Leo de Haas en Jopie Mahieu.

Aanstaande zaterdag 4 april wordt het Vuurtorentoernooi gespeeld met diverse teams uit het land.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: