DHA-A leader
DHA-A leader

Utopolis veilt weer voor De Opkikker

Utopolis veilt weer voor De Opkikker.Den Helder – De foyer van Utopolis Den Helder hangt weer vol filmbanners en standees. Dit zijn de promotiematerialen van de films die in 2014 en begin 2015 in Utopolis vertoond zijn. Ze staan er, omdat het weer tijd is voor de jaarlijkse veiling.

Van maandag 27 april tot en met 18:00 uur op donderdag 28 mei organiseert Utopolis Den Helder de jaarlijkse veiling van de filmpromotiematerialen. Tijdens onze openingsuren kan de grote en brede collectie worden bewonderd. Titels zoals Guardians of the Galaxy, Bloed, Zweet en Tranen, De Boxtrollen, Mees Kees op de Planken en vele anderen worden geveild. Wanneer de mensen iets zien wat hen leuk lijkt, kan er direct op geboden worden.

Het is een open veiling en iedereen kan een bod uitbrengen. Het beginbod voor de filmbanners en standees is € 5,-.
Het voorgaande bod moet altijd overtroffen worden. Gedurende de veiling zullen de bezoekers die overboden zijn, een notificatie krijgen dat ze overboden zijn. De bezoekers hoeven niet terug te komen om te kijken of ze overboden zijn. Zij kunnen telefonisch of via de mail aangeven, dat zij een hoger bod willen uitbrengen.

Opkikker
Ook deze keer gaat de opbrengst naar Stichting de Opkikker. Deze stichting verzorgt al vele jaren verwendagen voor langdurig zieke kinderen en hun familie. Zij geven deze kinderen een dag om hen even te laten vergeten dat ze ziek zijn. Alleen al om die reden zou men een goed bod uit kunnen brengen!

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

  1. Bodelo

    Een goed doel! Ik zal de dames melden dat er mogelijk een poster van Paul Walker te koop is …………………….

  2. HZdwg

    Mooi dat er ook nog goede doelen zijn waar niet iemand aan het hoofd zit met een salaris van een driesterrenadmiraal plus leasebak, zoals al die stichtingen van kanker, hart, nieren en wat er nog meer voor ziektes en organen zijn waar gewiekste jongens goudmijnen van weten te maken.

Reageren is niet meer mogelijk.