DHA-A leader
DHA-A leader

Midgetgolf op het plein in Julianadorp

Midgetgolf op het plein in JulianadorpJulianadorp – De Culturele Vereniging Julianadorp houdt 17 mei een midgetgolfmiddag op het Loopuytpark voor groot en klein en alle leeftijden. Er worden negen holes op het gras van het plein gelegd.

Iedereen die mee wil doen kan zich van 13.00 tot 16.00 uur inschrijven op de muziektent. Er kan gespeeld worden van 13.30 tot 17.00 uur in groepjes van minimaal twee tot maximaal vijf personen. En voor de winnaar van iedere groep is er een leuk prijsje.

Deelname is gratis, maar er moet wel een borg van 5 euro betaald worden. Uiteraard kan er na het spelen op één van de terrassen op en om het plein worden genoten van een drankje, hapje, ijsje en live muziek. Voor meer informatie: info@deculturele.nl of kijk op de website www.deculturele.nl.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: