DHA-A leader
DHA-A leader

Cleopatra (8) zwemt de vierdaagse voor KiKa

De 8-jarige Cleopatra zwemt de vierdaagse voor Kika.Den Helder – Het is deze week de week van de zwemvierdaagse en dat betekent elke dag volop zwemplezier in het Aquacentrum Den Helder. Jong en oud doet mee, de een gewoon voor de fun, de ander voor een goed doel. Tot die laatste groep behoort de 8-jarige Cleopatra Spruit uit Den Helder. Zelf ‘survivor’ zwemt zij voor KiKa, om zoveel mogelijk geld bijeen te halen voor onderzoek.

“Op 5 juni 2013 kreeg ik de diagnose kanker. Ik had een spierceltumor in mijn neus het Rhabdomyosarcoom. Na veel chemokuren en bestralingen ben ik sinds december 2013 schoon”, zo vertelt de jonge Helderse op de speciale actiepagina. “Ik hou erg van zwemmen daarom doe ik mee aan de zwemvierdaagse, om mee te helpen voor Kika. Geld voor onderzoek is heel belangrijk!”

De tussenstand was dinsdag om 13.50 uur 530 euro. Ook sponsor van Cleopatra worden, bezoek dan snel haar actiesite!

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Lees ook: