DHA-A leader
DHA-A leader

Officiële opening Beweegtuin Timorpark op 25 augustus

De Beweegtuin in het Timorpark (foto: Koen Warmerdam).Den Helder – Na een voorbereiding van enkele jaren is Vrijwaard medio juni 2015 gestart met een beweegtuin in het Timorpark in Den Helder. De beweegtuin is een initiatief van Vrijwaard en is tot stand gekomen met een subsidie vanuit het wijkconvenant en financiële ondersteuning vanuit de Vrienden van Vrijwaard. Op 25 augustus is de officiële opening.

Er zijn tien fitnesstoestellen geplaatst en een tweetal gelegenheden om te dammen of schaken. De ideale combinatie voor bewegen en ontmoeten in de buitenlucht voor jong en oud. De nieuwe aanwinst in het Timorpark is geschikt voor alle leeftijden en openbaar voor alle inwoners van Den Helder.

Op dinsdag 25 augustus wordt de beweegtuin vanaf 15.30 uur officieel geopend voor genodigden. De ontvangst is in het Paviljoen van Toen waarna rond 16.00 uur het openingsmoment plaats vindt. Vanaf 16.25 uur worden, onder begeleiding van Dikla Vrolijk (Crossfit Den Helder), try-outs van de beweegtoestellen georganiseerd. Na de nodige beweging kan men genieten van een gezond hapje en drankje. De afsluiting zal rond 17.30 uur zijn.

De beweegtuin van Vrijwaard is gesitueerd in het Timorpark, schuin tegenover het Paviljoen van Toen.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

Reageren is niet meer mogelijk.