DHA-A leader
DHA-A leader

Open avond Reddingsbrigade Den Helder

Open avond Reddingsbrigade Den Helder (DHFOTO).Den Helder – Altijd al een kijkje willen nemen bij de Reddingsbrigade Den Helder? Kom dan naar onze openavond – op zaterdag 29 augustus – bij de strandpost, op het strand in Julianadorp.

De reddingsbrigade wil badgasten laten genieten van het water, daarom is de reddingsbrigade preventief aanwezig op het strand voor toezicht en hulpverlening. Een belangrijke taak, waar ze het publiek graag meer over willen vertellen.

Een ieder is van harte uitgenodigd op de open avond, waar ze uitleg geven over de werkzaamheden van de reddingsbrigade. Zo worden op deze avond demonstraties gegeven in onder meer het redden van een drenkeling. De avond is van 19.00 tot 22.00 uur bij strandslag Julianadorp (Paal6).

Zelf aan de slag
Maar dat is nog niet alles. De strand- en vaarvoertuigen staan klaar om ze te bezichtigen. Ook kunnen bezoekers zelf aan de ‘slag’ en tijdens één van de workshops leren hoe je bijvoorbeeld een verband moet aanleggen. En natuurlijk staan de lifequards klaar om vragen te beantwoorden en alles te vertellen over de verschillende mogelijkheden om de Reddingsbrigade Den Helder te helpen als lid, donateur en/of vrijwilliger.

www.reddingsbrigadedenhelder.nl

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: