DHA-A leader
DHA-A leader

Gratis introlessen rugby bij RCDH

RCDH verzorgt de komende weken gratis introductielessen.Den Helder – De afgelopen weken hebben liefhebbers kunnen genieten van het WK Rugby, dat gespeeld werd in Engeland. Uiteindelijk wisten de The All Blacks het WK te winnen. Dankzij RTL7 heeft heel Nederland kennis kunnen maken met deze mooie sport, waarbij respect, passie, kameraadschap en discipline voorop staat. Wie nu zelf enthousiast en nieuwsgierig is, kan terecht bij RCDH, Rugby Club Den Helder.

“Op televisie zal het voor wat betreft rugby helaas weer even rustig worden, maar misschien is dit dan wel het moment om de stoute schoenen aan te trekken en het zelf eens te proberen en te ervaren wat het is om een rugbyer te zijn”, zo laat de club weten. “De komende zes weken, te beginnen op woensdag 11 november, verzorgt RCDH gratis introductietrainingen aan jongens, meisjes, dames en natuurlijk heren!”

De trainingen worden gehouden op het veld van Rugby Club Den Helder, te vinden op sportpark De Linie. Tijdens deze trainingen zullen de basisvaardigheden van rugby eigen gemaakt worden. De trainingen worden gehouden op woensdag- en vrijdagavond en wel op de volgende tijden:
18:00 – 19:00 jeugdcategorie 4-7 jaar
18:00 – 19:00 jeugdcategorie 7-12
18:30 – 19:30 jeugdcategorie 12-15
18:30 – 20:00 jeugdcategorie 15-18
19:00 – 20:00 damestraining > 16 jaar
20:00 – 21:30 herentraining > 18 jaar

Interesse in rugby gewekt? Schroom dan niet! Nu is het moment om daar iets mee te doen. Voor vragen of aanmelden, mail naar infoRCDenHelder@gmail.com.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: