DHA-A leader
DHA-A leader

MSV Zeemacht op dreef bij provinciale Estafettekampioenschappen

Het estafetteteam van msv Zeemacht (aangeleverd).Den Helder – Zondag 22 november werden de Provinciale Estafettekampioenschappen (Noord-Holland/Utrecht) gehouden in zwembad De Slag in Zaandam. De Zeemacht wedstrijdzwemmers behaalde hier maar liefst twee gouden, twee zilveren en vier bronzen medailles.

De heren senioren ploeg, bestaande uit Jairo Kauwoh, Boyd Wijkman, Gerben Rozie, Christiaan Zwaal en Jordi de Nijs, was bijzonder goed op dreef. Er werden gouden medailles gewonnen op de 4×100 meter schoolslag en op de zware 4×100 meter vlinderslag. Verder werd er zilver behaald op de 4×100 wisselslag en de 4×100 vrije slag en brons op de 4×100 rugslag.

Ook de dames senioren deden een succesvolle greep naar de medailles. De ploeg, bestaande uit Tessa Mosch, Suzanne Mosch, Anouk van der Kruk, Suzanne van den Brink en Jet Kleine, behaalde bronzen medailles op 4×100 meter vlinderslag, 4x 100 meter rugslag en op de 4×100 meter vrije slag.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: