DHA-A leader
DHA-A leader

Boeken in de schijnwerpers

Gerda Hendriks (links) en Willy de Greef (rechts) in de weer met de ‘getipte’ boeken (aangeleverd).Den Helder – Het jaar 2016 is nationaal uitgeroepen tot Jaar van het Boek. Ook bij KopGroep Bibliotheken worden boeken dit jaar extra in de schijnwerpers gezet. En iedereen kan meedoen.

Lezers worden uitgedaagd om hun favoriete boek te tippen aan anderen. Dat kan door op een speciale boekenlegger een korte aanbeveling te schrijven. De ingevulde boekenlegger wordt in het betreffende boek gestoken en op die manier worden andere lezers verrast met een persoonlijk advies.

Blanco boekenleggers zijn te vinden in alle bemande en onbemande bibliotheken. KopGroep hoopt op een sneeuwbaleffect met veel leuke tips van lezers.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: