DHA-A leader
DHA-A leader

DWOZ met de Noordkop, carnaval en poker

In DWOZ een interview met EK-gangers (bowlen)  Denise Blankenzee en Yorick van Deutekom.Den Helder – Moet Den Helder op termijn wel of niet fuseren met Hollands Kroon, Schagen en/of Texel tot een grote Noordkopgemeente? In De Week op Zaterdag een gesprek tussen een voor- en tegenstander uit de Helderse gemeenteraad. Ook de Ondernemer van het jaar is te gast!

De burgemeesters Schuiling en Nawijn hebben de discussie aangewakkerd en velen hebben er inmiddels een mening over: de mogelijke fusie tussen Den Helder en andere gemeenten. Hoe denkt de raad er eigenlijk over en wat zijn de voor- en nadelen? In DWOZ een debatje tussen Jan Klopstra (VVD en voor) en Carlo Assorgia (Beter voor Den Helder, tegen).

Rene Brouwer en Richard Bruggeman werden maandag uitgeroepen tot ondernemers van het jaar. Natuurlijk zijn ze te gast in DWOZ! Net als Matthijs Gemmink van RTVNH, die komt vertellen over het provinciale Nieuwsnetwerk, waarbij nu ook de lokale omroep van Den Helder is aangesloten.

Carnaval
Verder is DWOZ live bij de start van de kaartverkoop van de Krabbetukkers, is er een gesprek met EK-gangers Denise Blankenzee en Yorick van Deutekom en met Ossip Wijnker over het project Vitaal Nieuw Den Helder. Tot slot ook nog aandacht voor de voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker, die eind deze maand wordt gehouden in Het Boerenverdriet aan de Zuidstraat.

DWOZ is live te beluisteren van 11.00 tot 14.00 uur via LOS radio.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Lees ook: