DHA-A leader
DHA-A leader

Pubquiz bij NJoy

NJoy organiseert eerste Pubquiz.Den Helder – Café NJoy op Willemsoord houdt zondag 17 januari om 14:00 de eerste pubquiz. Die quiz bestaat uit acht ronden in verschillende categorieën en elke ronde heeft tien vragen. Voor elk goed antwoord krijgt het team een punt.

Ook zijn er twee tussenrondes waarmee de teams twee extra punten kunnen verdienen. Tijdens de rondes mag er geen gebruik gemaakt worden van mobiele telefoons of andere hulpmiddelen. Afkijken is uit den boze.

Bedenk een teamnaam en geef je op voor zaterdag 16 januari via gabyvanetten@hotmail.com of op telefoonnummer 0223-619848. Een team bestaat uit vier personen en de kosten zijn tien euro per team.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: