DHA-A leader
DHA-A leader

Volwaardige MDL-poli voor ziekenhuis Den Helder

Volwaardige MDL-poli voor ziekenhuis Den Helder.Den Helder – Net voor de jaarwisseling is het maag-, darm- en leverteam Noordwest Ziekenhuisgroep gestart met een volwaardige poli in Den Helder. De MDL-poli is gevestigd in een aantal ruimtes op de 1e verdieping van afdeling G (ingang Timorlaan).

Op de nieuwe locatie in het ziekenhuis beschikt het team over gecombineerde spreek-/onderzoekkamers. Dit betekent het aanzienlijke serviceverbetering voor de patiënten. De poli was tot voor kort tijdelijk gehuisvest op 2-Oost.

De poli MDL is telefonisch bereikbaar op nummer 0223 – 69 61 70. Patiënten kunnen de poli op afdeling G bereiken via de ingang Timorlaan (bij Fysio Ziekenhuis Den Helder) of door het ziekenhuisgebouw via de oost-vleugel op de begane grond.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: