DHA-A leader
DHA-A leader

Nieuwe website voor gemeente Den Helder

De huidige website van de gemeente Den Helder. Op 17 februari gaat een nieuwe site live.Den Helder – De website van de gemeente Den Helder krijgt een nieuwe vormgeving en een aantal nieuwe functionaliteiten. Zo komt er bijvoorbeeld een persoonlijke internetpagina voor burgers, wordt de zoekfunctie verbeterd en is de website ook geschikt voor tablets en smartphones.

“Het uitgangspunt bij de vernieuwde site is wat de bezoeker nu echt op de website terug wil vinden, in plaats van wat de gemeente graag wil vertellen”, aldus een woordvoerster van de gemeente. “Het gaat dus niet meer om het zenden van informatie, maar om het optimaal organiseren van de dienstverlening. De nieuwe website is een eerste stap op weg naar een zaakgerichte werkwijze en een uitbreiding van de digitale dienstverlening aan inwoners, organisaties en bedrijven.”

De nieuwe website moet ook het eigen werk van de ambtenaren op termijn makkelijker, inzichtelijker en beter overdraagbaar maken. “Zo worden meldingen openbare ruimte straks niet meer met werkbonnen afgehandeld, maar via Ipads.”

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

4 reacties

  1. Bodelo

   Absolute onzin!
   De digitale weg is slechts aanvulling op bestaande diensten. Persoonlijk verschijnen is in heel veel gevallen nog steeds noodzakelijk.

  1. Bodelo

   Nee hoor, we praten over bijvoorbeeld toelichting op een vergunning. En ik ben nog nimmer op het matje geroepen om mijn paspoort op te halen. Of om mijn trouwdag te plannen etc.
   En nog vele en vele andere (burger) zaken.

Reageren is niet meer mogelijk.