DHA-A leader
DHA-A leader

Operatiekamers ziekenhuis gesloten voor onderhoud

Operatiekamers ziekenhuis gesloten voor onderhoud.Den Helder – Het Gemini (tegenwoordig locatie Den Helder van de Noordwest Ziekenhuisgroep) voert dit weekeinde noodzakelijk onderhoud uit aan de operatiekamers. Daardoor worden deze gesloten. Er zijn aanvullende voorzieningen getroffen, zodat acute verloskunde wél doorgang kan vinden.

“Er is voor een weekend gekozen, zodat zo min mogelijk patiënten hier overlast van ondervinden”, aldus het ziekenhuis via de eigen website. De spoedeisende hulp blijft gewoon open. Met de huisartsenorganisatie en de ambulancedienst is afgesproken dat patiënten zoals gebruikelijk eerst in Den Helder op de spoedeisende hulp worden gezien. Daar wordt besloten of overplaatsing naar Alkmaar noodzakelijk is. De acute zorg in de kop van Noord-Holland blijft zo tijdens het onderhoud goed geborgd.

Het onderhoud heeft geen gevolgen voor geplande operaties voor komende week. Naar verwachting gaan de operatiekamers maandag weer open.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

  1. Klaas Otten

    Laat mij niet lachen.. operatiekamers op locatie Den Helder zijn reeds langer in het weekend gesloten. Ik heb dit zelf ondervonden in november 2014.” Jij gaat naar Alkmaar heeft de seh arts gezegd”, mijn vraag hierop: “kunnen jullie mij hier niet helpen? “”we hebben geen chirurg” klonk het kort, daar op heb ik besloten om naar het VUMC te gaan, daar ben ik goed geholpen. Trouwens: moest wel met eigen vervoer want het was niet spoedeisend, dus niet met ambulance alsdus de seh arts. vreemd! want de bloeding begon reeds bij het seh lokket, waar ik na telefonisch advies te hebben ingewonnen bij de huisartsenpost en die hadden mij direct telefonsich doorverbonden met de SEH van dit ziekenhuis. Heb een noodoperatie ondergaan in het VUMC van ruim 4 uur…. Het is weer typisch een persbericht van afdeling communicatie van een instelling…

Reageren is niet meer mogelijk.