DHA-A leader
DHA-A leader

Veel deelnemers en publiek bij Duin-Bollenloop

Hardlopend door de bollen (aangeleverd).Den Helder – Voor de twaalfde keer werd zondag de Duin-Bollenloop georganiseerd door Noordkop. Op de atletiekbaan stond vrijdag de Heer en Meester wedstrijd op het programma.

De Duin-Bollenloop trok ook dit jaar weer veel deelnemers en publiek. De wedstrijd werd gelopen door een prachtig bollenveld onder fantastische weersomstandigheden. Wederom was er voor Noordkop-atleet Tim Tesselaar een podiumplek. Tim kwam na 10 km als 3e over de finish in een tijd van 34:54. Tim werd zelfs 2e bij de mannen senioren.

Bij de dames kwam Noordkopper Audrey Breur na 10 km als eerste over de finish in 43:46. 2e plaats was er voor Claudia Geldermans. Bij de 5 km kwam Djoao Lobles als eerste over de finish in een tijd van 16:58. 4e plek was er voor Joey Steenvoorden.

Heer & Meester
Op 15 april werd de eerste Heer & Meester wedstrijd gehouden op de atletiekbaan in Den Helder. Voor de 13e keer wordt het Heer & Meester baancircuit georganiseerd. Zes verenigingen uit de omgeving organiseren een vrijdagavondinstuif voor AB-junioren, senioren en masters. De volgende wedstrijd is op 20 mei bij AV NOVA in Warmenhuizen.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: