DHA-A leader
DHA-A leader

Gezellige sfeer tijdens jubileumeditie Tuinconcert

Informele gezelligheid bij het optreden van de Steelband (DHFOTO).Den Helder – De 25e editie van het Tuinconcert in het Timorpark was woensdag een groot succes. Het heerlijke weer zorgde voor aardig wat drukte. Tijdens het spelen van de Steelband van de Marinierskapel begon het veld aardig vol te lopen.

Er hing tijdens het optreden van de Steelband een zeer gezellige sfeer in het park, dat niet alleen gevuld was met patiënten, maar ook met veel oudgedienden en gezinnen met kinderen. In een lekker informele sfeer, veel mensen zaten lekker in het gras of op een kleedje, genieten van de muziek. Koffie, thee en limonade of zelfs een ijsje van Aris Laan, het was allemaal te verkrijgen.

Na de Steelband verplaatste de menigte zich naar de stoeltjes voor het grote orkest. Korte speech en daarna een lekker gevarieerd muzikaal programma, met als gast soliste Hermine Deurloo op Chromatic Harmonica. Het concert benadrukt al jaren de samenwerking tussen de Koninklijke Marine en het ziekenhuis.

Zonnebrillen bij de blazers (DHFOTO).De Marinierskapel geeft een gevarieerd concert  (DHFOTO).Steelband in het Timorpark  (DHFOTO).

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

DH Foto is een van de vaste fotografiepartners van Den Helder Actueel. Het bedrijf, gevestigd in Den Helder, verzorgt al jaren met grote regelmaat de foto's bij op de site geplaatste artikelen.

Lees ook:

3 reacties

Reageren is niet meer mogelijk.