DHA-A leader
DHA-A leader

Nieuwe website Noordwest Ziekenhuisgroep

Nieuwe website Noordwest Ziekenhuisgroep.Den Helder – De nieuwe website van Noordwest Ziekenhuisgroep, www.nwz.nl, is live. “Met de introductie van de nieuwe website nemen we definitief afscheid van de websites www.mca.nl en www.gemini-ziekenhuis.nl”, laat de organisatie weten. Binnen de nieuwe website staan de specialismen centraal. Per specialisme is een startpagina gemaakt, waarbinnen de bezoeker alles gemakkelijk kan vinden.

Op de nieuwe website zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo is de zoekfunctie voor de patiëntenfolders geoptimaliseerd en worden de wachttijden automatisch getoond. De website is geheel responsive. Dat wil zeggen dat het op alle mogelijke apparaten (mobiel, tablet, desktop) goed zichtbaar en gebruiksvriendelijk is. De website heeft een kleurrijke frisse uitstraling en heeft een directe interactie met onze social media kanalen.

De komende tijd breiden we de site verder uit en zetten we de spreekwoordelijke puntjes op de ‘ i’. Het kan voorkomen dat er nog iets ontbreekt of dat iets niet te vinden is. Neem dan contact met ons op. Dat kan via communicatie@nwz.nl.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: