DHA-A leader
DHA-A leader

Spelers BV Noordkop in voorlopige selectie EK

Spelers BV Noordkop in voorlopige selectie EK.Den Helder – Tijdens de “Challenge Day” voor het Nederlands team Under-16 hebben de BV Noordkopspelers Mickey Kolhorn en Nick Thran de schifting gehaald. Uit een groep van ruim twintig spelers liet bondscoach Chris van Dinten het oog vallen op beide Nieuwediepers, die daarmee tot de selectie van 18 spelers behoren die volgende week start met de voorbereiding op de EK eindronde.

In deze selectie was reeds een plek ingeruimd voor nog een speler van BV Noordkop, namelijk center Jarno Pomstra. Dat het Helderse drietal tot deze voorlopige selectie behoort, die tot 12 wordt teruggebracht voor de eindronde, wekt geen verbazing. Het Noordkoptrio maakte een goede ontwikkeling door afgelopen seizoen, met deze uitverkiezing als voorlopig resultaat.

Hopelijk komt het toekomstige U-18 team van BV Noordkop komend seizoen alsnog in de eredivisie uit, want dat zou voor de doorontwikkeling van het team van eminent belang zijn. Achter de schermen wordt (inmiddels) koortsachtig gezocht naar een passende en logische oplossing om het NBB-besluit in deze terug te draaien.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Lees ook: