DHA-A leader
DHA-A leader

Rozeboom maakt vier goede doelen blij

Blij dankzij donaties Rozeboom toernooi (foto: Jeffrey Bakker).Den Helder – De organisatie van het Univé Rozeboomtoernooi heeft dit jaar vier ‘goede doelen’ blijgemaakt. Die kwamen onlangs naar hotel Wienerhof om de cheques in ontvangst te nemen.

Het vaste goede doel KIKA mocht dit jaar €1000.- in ontvangst nemen. Ilse Kootkar van Vogelasiel de Paddestoel werd blij verrast met een nieuwe laptop en voor de Helderse topturner Diego Eckhardt lag een cheque ter waarde van €500.- klaar. Zorgorganisatie de Omring heeft dankzij een mooie donatie twee prachtige middagen kunnen organiseren voor de eenzame ouderen. Deze Twee middagen hebben inmiddels als plaatsgevonden in zorginstelling Den Koogh.

Elk jaar kiest de organisatie van het Toernooi één of meerdere lokale doelen uit. Voor het eerst dit jaar is gekozen om de eenzame ouderen in het zonnetje te zetten. Inmiddels zijn er twee geweldige middagen georganiseerd samen met stichting de Omring. Dit was zo’n succes voor alle partijen dat dit goede doel volgend jaar een vervolg krijgt. Doelstelling is om volgend jaar nog veel meer eenzame ouderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Foto: Jeffrey Bakker

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: