DHA-A leader
DHA-A leader

Introductiemiddag bij handbalvereniging JHC

Introductiemiddag bij handbalvereniging JHC (foto via JHC).Julianadorp – Na het fantastische succes van het Nederlands team in Rio en de weg ernaar toe heeft handbal het hart veroverd van heel Nederland. Ook bij handbalvereniging JHC merken ze dat goed. Daarom houdt de club op 9 september aanstaande, speciaal voor alle jongens en meisjes van 5 tot en met 11 jaar, een introductiemiddag.

Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken en mee te trainen bij een van de gezelligste sportclubs van Julianadorp? Pak dan snel de sportkleding en sportschoenen, vul je flesje met water en kom 9 september naar het buitenveld van JHC aan de Langevliet (achter de apotheek). Voor de jongens en meisjes van 5 tot en met 8 is er een gezellige training van 15.30 tot 16.30 uur. De kinderen van 9 tot en met 11 jaar zijn een uurtje later aan de beurt, van 16.30 tot en met 17.30 uur.

Het belooft een gezellige middag te worden. Je kunt bijvoorbeeld je sprintsnelheid en je werpsnelheid laten meten en onder alle deelnemers wordt een echte wedstrijdbal verloot. Aanmelden kan via tc@jhcjulianadorp.nl. Ben je ouder dan 11, maar lijkt handbal misschien ook dé sport voor jou? Geen probleem! Ook dan kun je gerust een mail sturen voor de trainingstijd van jouw leeftijdsgroep en een training vrijblijvend komen uitproberen.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: