DHA-A leader
DHA-A leader

Jurgen Sernee benoemd tot lid raad van bestuur Noordwest Ziekenhuisgroep

Jurgen Sernee benoemd tot lid raad van bestuur Noordwest Ziekenhuisgroep.Den Helder – De raad van toezicht heeft Jurgen Sernee benoemd tot lid van de raad van bestuur van de Noordwest Ziekenhuisgroep. De benoeming kwam na adviezen van Stafbestuur, ondernemingsraad, cliëntenraden, verpleegkundige adviesraad en het management. Het zwaartepunt van zijn portefeuille ligt bij de bouw en het programma vernieuwing. Sernee start op 12 september 2016.

Sernee is op dit moment werkzaam in een managementfunctie binnen Noordwest. Hij is verantwoordelijk voor de afdelingen kwaliteit, informatievoorziening, communicatie en marketing. Daarnaast geeft hij leiding aan het verkoopteam dat verantwoordelijk is voor de onderhandelingen met de zorgverzekeraars. Hij heeft een achtergrond in de gezondheidswetenschappen en heeft ruim tien jaar ervaring binnen ziekenhuizen in diverse functies. Met de benoeming van Sernee tot bestuurder van Noordwest kiest de raad van toezicht voor continuïteit.

“Sernee gaat deel uitmaken van de driehoofdige raad van bestuur met Joop Hendriks als voorzitter en Floor Haak als lid met de portefeuille kwaliteit en veiligheid. De raad van toezicht en raad van bestuur zijn verheugd met deze invulling en wensen Jurgen Sernee veel succes toe.”

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

  1. Kaas

    Enige wat mij bijblijft van dit artikel zijn de woorden continuïteit en kwaliteit.
    Ik hoop dat deze meneer dit ook aanhoudt voor het Gemini. Van de doktoren tot de schoonmakers tot de verpleging en alle andere mensen die daar werkzaam zijn, dan wel de afdelingen behouden die er nu zijn of misschien zelfs kleinschalig uitbreiden .

Reageren is niet meer mogelijk.