DHA-A leader
DHA-A leader

Workshop striptekenen in de ZomerBieb

Alex van Koten (foto: Robin Schouten).Den Helder – Woensdag 10 augustus komt striptekenaar Alex van Koten van 11.00 tot 12.30 uur een workshop striptekenen geven in School 7. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen hieraan meedoen. Ze leren hoe je zelf een stripfiguur en grapjes kunt bedenken. En gaan naar huis met heel veel inspiratie om verder te oefenen.

Deelname is gratis, maar in verband met de ruimte is vooraf reserveren gewenst. Dit kan via www.kopgroepbibliotheken.nl.

Alex van Koten tekent al sinds zijn vroegste jeugd stripverhalen en cartoons. In 1990 maakte hij er zijn beroep van en publiceert sindsdien in diverse media. Daarnaast geeft hij workshops voor kinderen en volwassenen.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: