DHA-A leader
DHA-A leader

Jubileumjaar voor Ballet- en Dansstudio Chantal

Ballet en Dansstudio Chantal bestaat in januari 2017 tien jaar.Den Helder – Ballet en Dansstudio Chantal bestaat in januari 2017 tien jaar en dat wordt gevierd met allerlei speciale activiteiten. “Zo komen bekende dansers van tv workshops geven, maar ook de docenten zelf gaan iets speciaals doen. Verder hebben we in juni een speciale jubileumvoorstelling in schouwburg De Kampanje, met gastoptredens.”

Het nieuwe seizoen gaat 5 september weer van start. In Schagen komt een modern jazzles voor volwassenen nieuw op het programma en in Julianadorp geeft Chantal nu ook moderne dans voor kinderen vanaf 6 jaar en een combi les jazz met dancehall vanaf 13+.

De bekende lessen staan ook gewoon weer op het programma. Dreumes/peuterdans vanaf 2 jaar, jonge kinderen zijn dol op muziek en bewegen. “Maar ook klassiek ballet, spitzenlessen, jazz dance, hiphop vanaf 6 jaar en onze theater musical afdeling in Julianadorp gaat weer bekende musicalproducties opstarten. Kortom, keuze genoeg voor jong en oud.”

Maand gratis
Met een team van zeven docenten wordt in de lessen enthousiast gewerkt aan goede lichaamshouding, ritmegevoel, lichaamscoördinatie, muzikaliteit, expressie, ontwikkeling van spierkracht en vooral veel dansplezier! Iedereen mag gratis en vrijblijvend een proefles komen doen en bij inschrijving voor 15 oktober mag men een maand lang gratis dansen en uitproberen. Kijk voor meer informatie op www.balletendansstudio-chantal.nl.

Ballet en Dansstudio Chantal bestaat in januari 2017 tien jaar.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: