DHA-A leader
DHA-A leader

Noorderfestival bij ’s Heeren Loo

Op het terrein van 's Heeren Loo in Julianadorp vindt zaterdag 1 oktober voor de eerste keer het Noorderfestival plaats.Julianadorp – Op het terrein van ’s Heeren Loo in Julianadorp vindt zaterdag 1 oktober voor de eerste keer het Noorderfestival plaats. Een evenement met vertier voor iedereen. Van een markt met oude ambachten, tot springkussens, footbalboarding en de Toppers van Oranje. Kortom; voor ieder wat wils.

Voor de bezoekers is er straattheater, de poppendokter komt langs, er staan luchtkussens, de brandweer verzorgt een demonstratie, kinderen kunnen zich laten schminken, er is voetbalboarding en nog veel meer.

Het festival begint om 13.30 uur en duurt tot 17.30 uur. Meer informatie op de website of Facebook van ’s Heeren Loo.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: