DHA-A leader
DHA-A leader

Kinderactiviteiten bij het Reddingmuseum

De Pieten komen naar het Reddingmuseum.Den Helder – Er staat weer een aantal kinderactiviteiten op de agenda van het Reddingmuseum. Zo is er volgende week al de creatieve kindermiddag “Maak je eigen kunstwerk” en eind november is het Pietenmiddag in het museum.

Kom woensdag 26 oktober naar het Reddingmuseum en beleef een super creatieve kindermiddag samen met opa en oma. Maak je eigen kunstwerk en laat je inspireren door het museum. Voor maar € 5,00 kun je meedoen aan de knutselactiviteit. De kindermiddag is van 14.00 tot 16.00 uur. Daarna kun je nog lekker het museum in om van alles te doen en te beleven. Tot en met 30 oktober kun je opa en oma gratis meenemen naar het museum!

Vanaf 12 november zijn Sinterklaas en zijn Pieten weer in het land. En dat betekent dat het weer tijd is voor een Pietenfeestje. Kom op woensdag 23 november twee uur lang in het museum knutselen, dansen, zingen en kijken of je een echte Piet bent! Deze middag start om 14.00 uur en staat in het teken van leuke activiteiten, pepernoten en natuurlijk echte Pieten! Kinderen kunnen vanaf 1 november bij de balie van het museum al een kaartje kopen voor maar € 3,-. Dit is inclusief entree en alle activiteiten. Volwassen betalen het vaste tarief. Wees er snel bij! Er zijn maar een beperkt aantal kaartjes. Wil je alleen het museum bezoeken op 23 november? Dat kan, maar let op! Kans op Pietengekte is aanwezig.

www.reddingmuseum.nl

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: